Kuntosalit

Fysiolinelta saat kokonaisvaltaiset kuntosaliratkaisut ja laadukkaat kuntosalilaitteet. Olemme mukana kuntosalin perustamisesta alkaen ja tarjoamme tukea kuntosaliliiketoiminnan kehitykseen. Fysioline Gym 2.0 kasvuohjelma pureutuu vastaamaan kuntosaliasiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin ja löytämään kuntosalin vahvuudet ja erottuvuustekijät. Hoidamme kuntosalin asennukset, kuntosalilaitteiden huollot sekä henkilökunnan koulutukset.

Laadukkaat kuntosalilaitteemme ovat ammattikäyttöön suunniteltuja ja kestäviä. Meiltä löytyy kuntoilulaitteita mm. seuraavilta merkeiltä: Matrix, gym80, Wrange ja PowerPlate. Tutustu tarkemmin kuntosalilaitevalikoimaamme verkkokaupassamme.

Kun valitset Fysiolinen kumppaniksi, investoit laadukkaisiin ja kestäviin kuntosalilaitteisiin, mutta ennen kaikkea pitkäaikaiseen kumppanuuteen, joka tukee liiketoimintasi menestystä. Tarjoamme räätälöityjä kuntosaliratkaisuja mm. kaupallisten liikuntakeskusten, kunnallisten liikuntapaikkojen, yritysten, hotellien ja taloyhtiöiden tarpeisiin.

Tärkeä osa toimintaamme on kattava kuntosalilaitteiden huoltopalvelu. Ammattitaitoinen huoltotiimimme on valmiina auttamaan kaikissa huoltotarpeissa, varmistaen, että laitteet toimivat moitteettomasti ja turvallisesti. Säännöllinen huolto pidentää kuntosalilaitteiden käyttöikää ja takaa niiden turvallisen käytön. Kestävät kuntosalilaitteet ovat investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä asiakastyytyväisyyden että vähäisempien korjaustarpeiden kautta. Tutustu tarkemmin kuntosalilaitteiden huoltopalveluun.

Me Fysiolinella olemme sitoutuneet työskentelemään pitkäjänteisesti asiakkaidemme menestyksen eteen. Tutustu alla olevien linkkien kautta tarkemmin kuntosali- ja kuntosalilaitetarjontaamme ja ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut kuntosalillesi.

Referenssit

Vierumäen ilmeellä brändätyt laitteet viimeistelevät modernin kuntosalin

Suomen hienoimmassa asuintalossa treenataan Fysiolinen laitteilla

Taloyhtiön oma kuntosali voi sinetöidä jopa ostopäätöksen

Kysy lisää