Pharma

Fysioline Oy valmistaa lääkinnälliseksi laitteeksi luokiteltuja tuotteita, alkoholipohjaisia desinfiointiaineita ja kosmeettisia valmisteita sekä omilla että asiakkaiden tuotemerkeillä. Valmistamiemme tuotteiden lisäksi markkinoimme reseptilääkkeitä ja nivelpistoksia.

Omia tuotemerkkejämme ovat Ice Power -tuotteet, Desipower-desinfiointiaineet sekä Magnesium In -magnesiumvoiteet.

Tehtaamme toiminta ja tuotanto on sertifioitu uusimman terveydenhuollon laitteita koskevan laatustandardin ISO 13485:2016 ja kosmetiikkavalmisteiden hyvien tuotantotapojen (GMP) laatustandardin ISO22716:2008 mukaisesti. Lisäksi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt GDP:n (Good Distribution Practices) mukaisen lääketukkukaupan toimiluvan yrityksellemme. Katso kaikki sertifikaatit ja toimiluvat täältä.

Käyttöturvallisuustiedotteet

 

Ice Power

Ice Power -geelin vaikutuksesta on saatu vahvaa näyttöä, että se lievittää nopeasti lihaskipuja ilman lääkeaineita.

Ice Power -tuotteet ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka on rekisteröity CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi.

Lue lisää Ice Power -tuotteista ja niiden tehosta www.icepower.fi

Ice Power käyttöturvallisuustiedotteet

Arthro niveltuotteet

Arthro Nivelvoide ja Arthro caps -kapselit ovat laadukkaita ja monipuolisia tuotteita edistämään nivelten hyvinvointia. Kotimainen Arthro Nivelvoide on ainutlaatuinen viilentävä voide kipeille ja turvonneille nivelille. Arthro-kapselit sisältävät glukosamiinia, kondroitiinia, C-vitamiinia, hyaluronihappoa, polysakkarideja sekä kollageenia.

Lue lisää Arthro niveltuotteista.

Magnesium In -magnesiumvoiteet

Magnesium In -voiteet sopivat hyvin lihaskramppien ja -jäykkyyksien hoitoon sekä lihashuollon tueksi.

Tutustu Magnesium In -tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassamme.

Desipower

Desipower-tuotesarjaan kuulu ihon ja pintojen desinfiointiin kehitettyjä tuotteita. Tuotteet on suunniteltu tehokkaiksi, mutta iholle sekä pinnoille hellävaraisiksi ja ravitseviksi. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön, myös herkkäihoisille.

Tutustu Desipower-tuotteisiin verkkokaupassamme.

Desipower käyttöturvallisuustiedotteet