Pharma

Fysioline Oy valmistaa lääkinnälliseksi laitteeksi luokiteltuja tuotteita, alkoholipohjaisia desinfiointiaineita ja kosmeettisia valmisteita sekä omilla että asiakkaiden tuotemerkeillä. Valmistamiemme tuotteiden lisäksi markkinoimme reseptilääkkeitä ja nivelpistoksia.

Omia tuotemerkkejämme ovat Ice Power -tuotteet, Desipower-desinfiointiaineet. Magnesium In -magnesiumvoiteet sekä Horse Power -hoitotuotteet hevosille.

Tehtaamme toiminta ja tuotanto on sertifioitu uusimman terveydenhuollon laitteita koskevan laatustandardin ISO 13485:2016 ja kosmetiikkavalmisteiden hyvien tuotantotapojen (GMP) laatustandardin ISO22716:2008 mukaisesti. Lisäksi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt GDP:n (Good Distribution Practices) mukaisen lääketukkukaupan toimiluvan yrityksellemme.

Käyttöturvallisuustiedotteet

Ice Power

Ice Power -geelin vaikutuksesta on saatu vahvaa näyttöä, että se lievittää nopeasti lihaskipuja ilman lääkeaineita.

Ice Power -tuotteet ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka on rekisteröity CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi.

Lue lisää Ice Power -tuotteista ja niiden tehosta www.icepower.fi

Ice Power käyttöturvallisuustiedotteet

Arthro niveltuotteet

Arthro Nivelvoide ja Arthro caps -kapselit ovat laadukkaita ja monipuolisia tuotteita edistämään nivelten hyvinvointia. Kotimainen Arthro Nivelvoide on ainutlaatuinen viilentävä voide kipeille ja turvonneille nivelille. Arthro-kapselit sisältävät glukosamiinia, kondroitiinia, C-vitamiinia, hyaluronihappoa, polysakkarideja sekä kollageenia.

Lue lisää Arthro niveltuotteista.

Magnesium In -magnesiumvoiteet

Magnesium In -voiteet sopivat hyvin lihaskramppien ja -jäykkyyksien hoitoon sekä lihashuollon tueksi.

Tutustu Magnesium In -tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassamme.

Nivelpistokset

Fysioline Oy myy ja markkinoi ranskalaisen LCA Pharmaceuticalsin laadukkaita nivelpistoksia polven nivelrikon oireenmukaiseen hoitoon. Arthrum 75 Mono injection sisältää natriumhyaluronaattia 75mg/3 ml, ja se on hyvin siedetty pitkävaikutteinen kertainjektio. Synovium HCS on ainoa kondroitiinisulfaattia sisältävä viskosuplementtivalmiste. Se sisältää natriumhyaluronaattia 60 mg ja kondroitiinsulfaatti 60 mg. Nämä valmisteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Lisätietoja: Fysioline Oy puh. 03 233 0300.

Desipower

Desipower-tuotesarjaan kuulu ihon ja pintojen desinfiointiin kehitettyjä tuotteita. Tuotteet on suunniteltu tehokkaiksi, mutta iholle sekä pinnoille hellävaraisiksi ja ravitseviksi. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön, myös herkkäihoisille.

Tutustu Desipower-tuotteisiin verkkokaupassamme.

Desipower käyttöturvallisuustiedotteet 

Reseptilääkkeet

CARTEXAN

Cartexan 400 mg kapseli, kondroitiininatriumsulfaatti. Polven ja lonkan nivelrikon oireenmukaiseen hoitoon.

TRAMPALGIN

Trampalgin 37,5 mg/325 mg tabletti, tramadolihydrokloridi/parasetamoli. Keskivaikeaan tai vaikea-asteiseen kipuun.

 

Lääkevalmisteiden pakkausselosteet ja valmisteyhteenvedot löytyvät Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean lääkehakupalvelusta.

Horse Power

Horse Power on kotimainen tuotesarja hevosten hyvinvointiin. Horse Power -tuotteita voidaan käyttää hevosen lihas- ja nivelvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä nopeuttamaan palautumista rasituksen jälkeen. Horse Power -tuotesarja sisältää hoito- ja ensiaputuotteiden lisäksi nahanhoitotuotteita sekä lisäravinteita. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista tehtaallamme Tampereella.

Saat kauttamme myös Chattanooga-hoitolaitteet ja väliaineet sekä Polar-sykemittarit hevosille.

Myynti: Hankkija, Prisma

FYSIOLINE OY:N SERTIFIKAATIT JA TOIMILUVAT

Fysioline Oy:n vastuullisuus sekä asiakkaita että sidosryhmiä kohtaan on olennainen osa yrityksemme jokapäiväistä toimintaa. Lähtökohtanamme on toiminnan jatkuva parantaminen asiakastyytyväisyydessä, tuotteiden ja palveluiden laadussa ja toimintatavoissa.
Läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden lisäämiseksi Fysioline Oy on arvioittanut kolmannella osapuolella laatujärjestelmiensä ja toimintansa standardinmukaisuuden, josta osoituksena ovat alla olevat laatusertifikaatit ja toimiluvat.

 

ISO 13485 – Laadunhallinta lääkinnällisille laitteille

Eurofins Expert Services Oy on myöntänyt Fysioline Oy:lle ISO 13485:2016 sertifikaatin. Sertifikaatti kattaa lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltujen kylmä- ja lämpöterapia-
valmisteiden sekä desinfiointiaineiden suunnittelun, kehittämisen, valmistamisen ja laadunvalvonnan.

Katso sertifikaatti tarkemmin Certificate ISO 13485 for Medical Device

 

Lääketukkukaupan toimilupa (Good Distribution Practices, GDP)

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt Fysioline Oy:lle lääketukkukaupan toimiluvan (GDP), joka antaa luvan myyntiluvallisten lääkevalmisteiden hankintaan, maahantuontiin, hallussapitoon, varastointiin ja lääkenäytteiden jakeluun.

Katso lääketukkukaupan toimilupaa tarkemmin Wholesale Distribution License 02072018.

 

ISO22716 – Kosmetiikan hyvät tuotantotavat (GMP)

 Fysioline Oy on ISO 22716:2007 sertifioitu DNV gl toimesta. Laatusertifikaatti käsittää kosmetiikkavalmisteiden esimerkiksi ihonhoitovalmisteiden, muiden ihovalmisteiden sekä kylpy- ja suihkuvalmisteiden valmistuksen, laadunvalvonnan, pakkaamisen ja varastoinnin.

Katso sertifikaatti tarkemmin Certificate ISO 22716 for Cosmetics GMP.

 

Lääketehtaan toimilupa (Good Manufacturing Practices (GMP)

 Fysioline Oy:llä on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean myöntämä lupa lääkkeiden teolliseen valmistukseen. Lupa kattaa lääkeaineiden hankinnan ja maahantuonnin tuotekehitystarkoituksiin.

Katso lääketehtaan toimilupaa tarkemmin Manufacturers Authorisation 23082018.