Pharma

Fysioline Oy valmistaa lääkinnälliseksi laitteeksi luokiteltuja tuotteita, alkoholipohjaisia desinfiointiaineita ja kosmeettisia valmisteita sekä omilla että asiakkaiden tuotemerkeillä. Valmistamiemme tuotteiden lisäksi markkinoimme reseptilääkkeitä ja nivelpistoksia.

Omia tuotemerkkejämme ovat Ice Power -tuotteet, Desipower-desinfiointiaineet. Magnesium In -magnesiumvoiteet sekä Horse Power -hoitotuotteet hevosille.

Tehtaamme toiminta ja tuotanto on sertifioitu uusimman terveydenhuollon laitteita koskevan laatustandardin ISO 13485:2016 ja kosmetiikkavalmisteiden hyvien tuotantotapojen (GMP) laatustandardin ISO22716:2008 mukaisesti. Lisäksi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt GDP:n (Good Distribution Practices) mukaisen lääketukkukaupan toimiluvan yrityksellemme. Katso kaikki sertifikaatit ja toimiluvat täältä.

Käyttöturvallisuustiedotteet

 

Ice Power

Ice Power -geelin vaikutuksesta on saatu vahvaa näyttöä, että se lievittää nopeasti lihaskipuja ilman lääkeaineita.

Ice Power -tuotteet ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, jotka on rekisteröity CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi.

Lue lisää Ice Power -tuotteista ja niiden tehosta www.icepower.fi

Ice Power käyttöturvallisuustiedotteet

Arthro niveltuotteet

Arthro Nivelvoide ja Arthro caps -kapselit ovat laadukkaita ja monipuolisia tuotteita edistämään nivelten hyvinvointia. Kotimainen Arthro Nivelvoide on ainutlaatuinen viilentävä voide kipeille ja turvonneille nivelille. Arthro-kapselit sisältävät glukosamiinia, kondroitiinia, C-vitamiinia, hyaluronihappoa, polysakkarideja sekä kollageenia.

Lue lisää Arthro niveltuotteista.

Magnesium In -magnesiumvoiteet

Magnesium In -voiteet sopivat hyvin lihaskramppien ja -jäykkyyksien hoitoon sekä lihashuollon tueksi.

Tutustu Magnesium In -tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassamme.

Nivelpistokset

Fysioline Oy myy ja markkinoi ranskalaisen LCA Pharmaceuticalsin laadukkaita nivelpistoksia polven nivelrikon oireenmukaiseen hoitoon. Arthrum 75 Mono injection sisältää natriumhyaluronaattia 75mg/3 ml, ja se on hyvin siedetty pitkävaikutteinen kertainjektio. Synovium HCS on ainoa kondroitiinisulfaattia sisältävä viskosuplementtivalmiste. Se sisältää natriumhyaluronaattia 60 mg ja kondroitiinsulfaatti 60 mg. Nämä valmisteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Lisätietoja: Fysioline Oy puh. 03 233 0300.

Desipower

Desipower-tuotesarjaan kuulu ihon ja pintojen desinfiointiin kehitettyjä tuotteita. Tuotteet on suunniteltu tehokkaiksi, mutta iholle sekä pinnoille hellävaraisiksi ja ravitseviksi. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön, myös herkkäihoisille.

Tutustu Desipower-tuotteisiin verkkokaupassamme.

Desipower käyttöturvallisuustiedotteet 

Reseptilääkkeet

CARTEXAN

Cartexan 400 mg kapseli, kondroitiininatriumsulfaatti. Polven ja lonkan nivelrikon oireenmukaiseen hoitoon.

TRAMPALGIN

Trampalgin 37,5 mg/325 mg tabletti, tramadolihydrokloridi/parasetamoli. Keskivaikeaan tai vaikea-asteiseen kipuun.

 

Lääkevalmisteiden pakkausselosteet ja valmisteyhteenvedot löytyvät Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean lääkehakupalvelusta.

Horse Power

Horse Power on kotimainen tuotesarja hevosten hyvinvointiin. Horse Power -tuotteita voidaan käyttää hevosen lihas- ja nivelvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä nopeuttamaan palautumista rasituksen jälkeen. Horse Power -tuotesarja sisältää hoito- ja ensiaputuotteiden lisäksi nahanhoitotuotteita sekä lisäravinteita. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista tehtaallamme Tampereella.

Saat kauttamme myös Chattanooga-hoitolaitteet ja väliaineet sekä Polar-sykemittarit hevosille.

Myynti: Hankkija, Prisma