Yrityskuntosalit

Investointi yrityskuntosaliin on strateginen valinta työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja yrityksen kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Kuntosalin sijoittaminen yrityksen tiloihin tarjoaa henkilöstölle matalan kynnyksen pääsyn liikunnan pariin, mikä voi parantaa merkittävästi työhyvinvointia ja alentaa sairaspoissaolojen määrää.

Meidän avaimet käteen -palvelumme tarjoaa kaiken tarvittavan yrityskuntosalin perustamiseen. Valmiit yrityskuntosalikonseptimme on suunniteltu eri kokoisiin tiloihin ja eri kokoisille budjeteille sopiviksi. Ratkaisumme ovat joustavia ja räätälöitävissä täyttämään yrityksesi ainutlaatuiset tarpeet ja tilavaatimukset. Kuntosalilaitteiden lisäksi saat meiltä kaiken tilassa tarvittavan: välineet, kiintokalusteet, näytöt ja lattiamateriaalin. Meiltä löydät myös markkinoiden kattavimman palveluvalikoiman: sisustussuunnittelun, asennuksen, huollon, rahoituksen sekä koulutuspalvelut. Liikunnan ohjauspalveluja järjestämme yhteistyössä Fressi yrityspalvelujen kanssa. Yrityskuntosalikokonaisuuden voi hankkia kertainvestointina, leasing-rahoituksella tai palvelumallilla kiinteään kuukausihintaan.

Hankkimalla kuntosalin yrityksen tiloihin, voit edistää terveellisiä elämäntapoja ja rakentaa vahvaa yrityskulttuuria, joka houkuttelee ja pitää yllä lahjakkaita työntekijöitä.

Referenssit

Fysioline toteutti Hintsalle brändiä kunnioittavan kuntosalin

Avant Tecnon 300 neliön kuntosali on panostus työntekijöiden hyvinvointiin

Fazerin kuntosali vetää vertoja korkeatasoiselle kaupalliselle kuntosalille

Kysy lisää