Uniapneatutkimus

Moni meistä sairastaa tietämättään uniapneaa. Tyypillisiä oireita ovat katkonainen uni, aamuväsymys ja päänsärky, joka yleensä häviää puolen tunnin sisällä heräämisestä. Uniapneatutkimukset ovat yleistyneet tutkimuslaitteiden kehityksen myötä. Custo Night 310 uniapneatutkimuslaitteisto on kevyt ja helppokäyttöinen potilaille, sekä diagnostiikkaohjelmisto luotettava ja antaa monipuolisesti ja luotettavasti tietoja diagnoosin perusteeksi.

Analyysi-ohjelmiston valmiiksi muokatut raporttimodulit ja apnealöydösten automaattiset luokitukset muokkausmahdollisuuksineen mahdollistavat nopeat ja tehokkaat lausunnot, jotka helpottavat lääkäreiden päivittäistä työtä.

Myös etälausuntopalvelut nykyaikaisilla ICT-ratkaisuilla toimivat mutkattomasti paikkakunnasta riippumatta vaikka PAY-PER-USE mallilla, jossa palvelusopimus sisältää tallennuslaitteet, automaattisen tiedonsiirron sekä lausunnot. Näin pienemmätkin yksiköt ilman omia erikoislääkäreitä pystyvät tarjoamaan uniapneatutkimuksia asiakkailleen.