Sertifikaatit ja toimiluvat

FYSIOLINE OY:N SERTIFIKAATIT JA TOIMILUVAT

Fysioline Oy:n vastuullisuus sekä asiakkaita että sidosryhmiä kohtaan on olennainen osa yrityksemme jokapäiväistä toimintaa. Lähtökohtanamme on toiminnan jatkuva parantaminen asiakastyytyväisyydessä, tuotteiden ja palveluiden laadussa ja toimintatavoissa. 
Läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden lisäämiseksi Fysioline Oy on arvioittanut kolmannella osapuolella laatujärjestelmiensä ja toimintansa standardinmukaisuuden, josta osoituksena ovat alla olevat laatusertifikaatit ja toimiluvat.

 

ISO 13485 – Laadunhallinta lääkinnällisille laitteille

Eurofins Expert Services Oy on myöntänyt Fysioline Oy:lle ISO 13485:2016 sertifikaatin. Sertifikaatti kattaa lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltujen kylmä- ja lämpöterapia-
valmisteiden sekä desinfiointiaineiden suunnittelun, kehittämisen, valmistamisen ja laadunvalvonnan.

Katso sertifikaatti tarkemmin Certificate ISO 13485 for Medical Device

 

Lääketukkukaupan toimilupa (Good Distribution Practices, GDP)

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on myöntänyt Fysioline Oy:lle lääketukkukaupan toimiluvan (GDP), joka antaa luvan myyntiluvallisten lääkevalmisteiden hankintaan, maahantuontiin, hallussapitoon, varastointiin ja lääkenäytteiden jakeluun.

Katso lääketukkukaupan toimilupaa tarkemmin Wholesale Distribution License 02072018.

 

ISO22716 – Kosmetiikan hyvät tuotantotavat (GMP)

 Fysioline Oy on ISO 22716:2007 sertifioitu DNV gl toimesta. Laatusertifikaatti käsittää kosmetiikkavalmisteiden esimerkiksi ihonhoitovalmisteiden, muiden ihovalmisteiden sekä kylpy- ja suihkuvalmisteiden valmistuksen, laadunvalvonnan, pakkaamisen ja varastoinnin.

Katso sertifikaatti tarkemmin Certificate ISO 22716 for Cosmetics GMP.

 

Lääketehtaan toimilupa (Good Manufacturing Practices (GMP)

 Fysioline Oy:llä on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean myöntämä lupa lääkkeiden teolliseen valmistukseen. Lupa kattaa lääkeaineiden hankinnan ja maahantuonnin tuotekehitystarkoituksiin.

Katso lääketehtaan toimilupaa tarkemmin Manufacturers Authorisation 23082018.

 

ISO 9001:2015 –Laatusertifikaatti

Osoituksena laatutyöstämme ja toimintamme jatkuvan parantamisen kulttuurista Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt yrityksemme terveyden ja liikunta-alan tuotteiden suunnitteluun, valmistuttamiseen, hankintoihin, markkinointiin, myyntiin, varastointiin, asennukseen ja huoltoon liittyviin toimintoihin ISO 9001:2015 –laatusertifikaatin.

Katso sertifikaatti tarkemmin ISO 9001:2015 Certificate

 

ISO 14001:2015  – Laatusertifikaatti

Osoituksena työstämme ympäristön hyväksi Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt yrityksemme terveyden ja liikunta-alan tuotteiden suunnitteluun , valmistuttamiseen, hankintoihin, markkinointiin, myyntiin, varastointiin, asennukseen ja huoltoon liittyviin toimintoihin ISO 14001:2015 –laatusertifikaatin.

Katso sertifikaatti tarkemmin ISO 14001:2015 Certificate