Alaraajakuntoutus

Alaraajaongelmien kuntoutuksen keskiössä on usein normaalin kävelyn ja kuormituksen palautus. Useat kuntoutusteknologialaitteet tehostavat tätä kuntoutusta. Laitteilla voidaan harjoittaa myös turvallisesti muita osa-alueita, ja niiden avulla saadaan tarvittavaa dokumentaatiota kehityksestä.

Kävelyn analysointiin sekä kohdistettuihin harjoitteisiin, kuten askelpituuden harjoittamiseen, löytyy erilaisia kehitettyjä kävelymattoja oheislaitteineen. Niissä korostuvat turvallisuus, yksilöllinen muokattavuus sekä terapeutin mahdollisuus fasilitoida liikettä. C-Mill-kävelyharjoittelulaitteisto mahdollistaa haastavankin kävelyharjoittelun. Haastetta voidaan luoda virtuaalisilla matolle heijastetuilla objekteilla ja isolla näytöllä. Mattoon integroitu voimalevy mahdollistaa myös arvioinnin. H/p/cosmoksen kävely- ja juoksumatoista löytyy erilaisia ratkaisuja, joihin voidaan liittää lisäosina mm. Zebriksen mittaus- ja palautetyökaluja sekä kävelynohjausta helpottava Robowalk expander -systeemi.

Kuormituksen ja tasapainon harjoittaminen onnistuu perinteisillä tasapainolaudoilla ja tyynyillä. Kuntoutusteknologia mahdollistaa objektiivisen palautteen ja motivoivat harjoitteet. Mm. Tymo-terapia-alustan aktiivinen painonsiirtotesti ja painonjakaumamittari antavat terapeutille sekä kuntoutujalle selkeän ja välittömän palautteen ruudulla.

Trauman tai leikkausken jälkeen haasteellista lihasaktivaatiota voidaan parantaa Power Plate -värähtelyharjoittelulla tai Nmeslaitteiden avulla.

Kysy lisää

Esko Nikkola

Avainasiakaspäällikkö, Häme, Itä- ja Kaakkois-Suomi, kuntoutuslaitokset
040 779 2960

Kimmo Korkola

Myyntipäällikkö, Länsi-Suomi ja Pohjanmaa
050 461 9989

Janne Nenonen

Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
0405797654

Sari Mukkala

Aluemyyjä, Pääkaupunkiseutu
050 413 9083

Ville Tuominen

Myyntijohtaja
0407520988

Marjo Jännes-Malm

Tuotepäällikkö
040 707 3472

Ota yhteyttä