Aktivointi

Kuntoutuksen oleellinen osatekijä on aktiivisuus ja se, kuinka suuren osan kuntoutuja on aktiivisena vuorokaudessa. Rikastetulla toimintaympäristöllä voidaan nostaa aktiivisuuden tasoa ja parantaa huomattavasti kuntoutustuloksia.

Polkuharjoittelu restoraattorilla on tehokas tapa ylläpitää ja lisätä lihasvoimaa, liikkuvuutta sekä aineenvaihduntaa, silloin kun muu liikkuminen on hankalaa. THERA- trainer restoraattoreista löytyy laaja ja laadukas valikoima laitteita aktiiviseen, passiiviseen sekä avustettuun harjoitteluun kotona tai laitoksessa.

Varsinaisten kuntoutuslaitteiden lisäksi mm. värähtelyharjoittelusta on todettu olevan hyötyä neurologisessa kuntoutuksessa. Power Plate -värähtelylaitteesta löytyy versiot sekä kuntoutus- että kotikäyttöön.

Voimaharjoittelusta on todettu olevan hyötyä neurologisten kuntoutujien palautumiseen. Lihasaktivaation ja – voiman kasvu parantaa mahdollisuuksia aktiivisempaan elämään ja antaa valmiuksia niin kävelyyn kuin muihin päivittäistoimintoihin. Harjoittelu oikein valituilla kuntosalilaitteilla on turvallista. 

 

Kysy lisää

Harri Laakso

Myyntitiimipäällikkö
+358504348133

Asta Eerikäinen

Myyntipäällikkö, Pirkanmaa ja Länsi-Suomi
0417319746

Vesa Silvan

Myyntipäällikkö, Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi
0504619989

Anniina Filppula

Myyntipäällikkö, Etelä- ja Lounais-Suomi
0451636200

Marjo Jännes-Malm

Tuotepäällikkö
040 707 3472

    Ota yhteyttä