Uudistunut Esport – kattavia liikuntapalveluita jo yli 30 vuotta

Esport Centerin ja Esport Arenan rinnalle avattiin keväällä 2015 Esport Bristol Helsingin ydinkeskustaan sekä syyskuussa Esport Express Espoon Mankkaalle.

Esport Center on perustettu vuonna 1981 ja sen yli 20 000 neliömetrin tiloista löytyy kattava mailapeli- ja ftnessmaailma. Vuonna 2005 valmistunut 30 000 neliömetrin Esport Arena on monitoimihalli, jossa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ja turnauksia. Arenalta löytyy mm. 800 metrin juoksurata, kuntosali ja useiden lajien harjoittelukenttiä.

Nyt Esport -perhe on kasvanut kahdella erilaisella kuntosalilla. Esport Bristol palvelee Helsingin keskustan asiakkaita ainutlaatuisessa treeniympäristössä, tarjoten erittäin kattavat liikuntakeskuspalvelut 2 500 neliömetrin tiloissa. Esport Express Espoossa tarjoaa hyvällä
hinta-laatusuhteella mahdollisuudet perinteiseen saliharjoitteluun ja toiminnalliseen harjoitteluun. Molemmissa uusissa kohteissa on käytössä Gym80-laitteita, joiden valinta oli itsestään selvä Esportin Rahim ”Rahka” Ainetdinille.
– Gym80 on ollut meillä käytössä Esportin ensimmäisestä laajennuksesta lähtien ja olemme olleet todella tyytyväisiä laitteisiin, Rahka kertoo.

Esport Bristol on rakennettu entisen elokuvateatterin tiloihin, ja suunnittelussa yhtenä perusajatuksena oli, että elokuvateatterimaisuutta
säilytetään tilassa mahdollisimman paljon. Arkkitehtitoimiston kanssa yhteistyössä suunniteltu tila tarjoaa upeat puitteet niin saliharrastajille kuin ryhmäliikunnan ystäville.

Uutuuksina Esport Bristolissa voi harrastaa mm. AirYogaa.
– Suuri vahvuus on tietysti loistava sijainti aivan Helsingin keskustassa, ja toiminta on lähtenyt kaikin puolin hyvin käyntiin, vaikka kilpailu alueella on kovaa,  Rahka kertoo.
– Keskusta-alueella on paljon asutusta, mutta sen lisäksi myös keskustassa työskentelevät ovat löytäneet meidät hyvin. Samalla matkalla voi
hoitaa niin työnsä kuin itsensäkin, Rahka jatkaa.
Ensi keväänä kuntokeskuksen käyttöön vapautuu 250 neliötä lisätilaa ja se antaa mahdollisuuksia kehittää toimintaa entisestään.

Esport Express avattiin syyskuussa Mankkaalle ja 1200 neliön gym80 -laitteilla varusteltu sali tarjoaa loistavat puitteet myös toiminnalliseen harjoitteluun.
– Esport Expressin sijainti on hyvä ja kerää asiakkaita laajalta alueelta loistavan hintalaatusuhteen ansiosta, Rahka kertoo.
– Heti tilan
nähtyämme tiesimme, millaisen paikan haluamme rakentaa ja siinä myös onnistuttiin, Rahka jatkaa.

Rahka näkee Suomen kuntosalibisneksen olevan jonkinlaisen murroksen äärellä.
– Ulkomaisia ketjuja tulee jatkuvasti ja kilpailu kovenee. Asiakkaat vaativat jatkuvasti parempia ja kattavampia
palveluita, ja niitä ei ainakaan Esportilta puutu.