Neuvosilla vannotaan Power Platen nimeen

Neuvoset Fysio halusi lisätä kuntosaliin toiminnallisia harjoituslaitteita ja päätyivät Power Plate my7 hankintaan. Alun varautunut suhtautuminen on muuttunut kahden laitteen päivittäiseksi käytöksi sekä kuntosali-että kuntoutusasiakkailla.

– Täällä vannotaan Power Platen nimeen, toteaa toimitusjohtaja Veli-Pekka Neuvonen.

Henkilökunnan sitoutumista ja tieto-taitoa kartutettiin koulutuksessa, jossa käytiin läpi niin Power Plate -harjoittelun tehon perusteet
ja vaikuttavuus kuin käytännön esimerkkejä harjoittelusta. Tätä viestiä viedään myös asiakkaille niin kuntoutuksen puolella, kuin kuntosalillakin. Kuntosaliasiakkaille on tarjolla maksullisia Power Plate -ohjauksia, joissa viimeistään ostos-tv -ajatukset katoavat ja innostus harjoitteluun nousee.

– Power Plate motivoi tekemään, koska harjoittelu on tehokasta, ja se oikeasti tuntuu, väläyttää Neuvonen, joka kartuttaa Power Plate -kokemuksia my5-laitteella myös kotona.

Power Plate TULE-kuntoutuksessa

Neuvoset ovat tehneet kuusi viimeistä vuotta aktiivista fysioterapiaa ja hoitohuoneista on siirrytty enemmän ja enemmän toiminnalliseen
ympäristöön ja harjoitteluun. Toinen Power Plate my7 hankittiin käytettynä ja on valjastettu ensisijaisesti kuntoutusasiakkaiden käyttöön.

Tukilihasten aktivointi Power Platella ennen muiden harjoitteiden tekemistä auttaa kohdistamaan liikettä oikein.
– Esimerkiksi yläselän harjoitteissa lavan stabiliteetin hakeminen on potenssiin kymmenen Power Platella ja tämä kyllä herättää innostuksen asiakkaassa ja tulokset nytkähtävät eteenpäin, kertoo Neuvonen.

Neuvoset kuuluu maanlaajuiseen Auron-ketjuun ja toteuttaa sen mukaisia hoitoprotokollia. Power Platen myötä Neuvosilla on polven acl-kuntoutusprotokollaan liitetty Power Platen käyttö. Harjoittelun kiputuntemukset saadaan pidettyä paremmin poissa ja asiakas pystyy harjoittelemaan tehokkaasti oikealla kuormitustasolla. Asiakas motivoituu tehokkaasta harjoittelusta, jonka vuoksi kuntoutus usein etenee aikataulun mukaisesti.

– Fysioterapeuttimme hyödyntävät Power Platea hyvin paljon asennon ja lantion hallinnan harjoittelussa, sillä se vie selvästi asiaa eteenpäin, Neuvonen selventää.

Tule-asiakkaat ovat Neuvosten suurin asiakasryhmä ja siksi Power Plate -kokemukset ovat lähinnä siltä osa-alueelta, mutta myös muutamia
neurologisia asiakkaita joukosta löytyy. Heille Power Platea on hyödynnetty asennon hallintaan, spastisuuden laukaisuun sekä pyörätuolikäyttäjille jalkojen levottomuuteen, erinomaisin tuloksin.