Menestyksekästä yhteistyötä jo neljännesvuosisadan ajan

Se oli tammikuuta 1990, kun Suomessa koettiin jotain uutta. Kuntosali nousi Tampereen Hämeenpuistossa hotellin kylkeen. Yhteistyö Cumuluksen ja GoGo:n välillä on jatkunut jo 25 vuotta ja lähes yhtä pitkään on jatkunut GoGo:n ja Fysiolinen välinen yhteistyö.

– Jo ihan ensimmäisiä kuntosalilaitteita on tänne Fysiolinelta ostettu. Pitkä ja hedelmällinen yhteistyö on siis takana. Meillä Hämeenpuiston GoGossa ovat aerobisia laitteita lukuun ottamatta kaikki kuntosalilaitteet tulleet Fysiolinelta, kuntosalivastaava Mikko Kyyhkynen GoGo:lta kertoo

Syksyllä 2014 oli uudistusten aika. Seitsemän vuotta talossa olleet gym80-laitteet saivat väistyä uusien tieltä. Valinta oli Kyyhkysen mukaan
helppo, hyvää ei kannata vaihtaa

– Suurin yksittäinen syy siihen, että tänne otettiin gymin painopakat ja vapaat painot oli se, että meillä oli niin älyttömän hyvät käyttökokemukset edellisestä setistä. Ne olivat täällä käytössä sen seitsemän vuotta eikä mitään pahaa tai huonoa sanottavaa niistä ollut. Verhoiluja joutuu tietenkin kovassa käytössä vaihtamaan, kun meilläkin runtataan menemään aamusta iltaan, Kyyhkynen sanoo.

Hämeenpuiston GoGo:n edelliset gym80-laitteet vietiin Jyväskylän Savelaan.
– Rungon osissa ja muissa rakenteellisissa osissa ei ollut mitään ongelmia. Ne menivät huollon kautta Jyväskylään ja siellä ne ovat edelleen todella kovassa käytössä. Mitään palautetta ei ole vielä kuulunut ja se on aina hyvä merkki, Kyyhkynen naurahtaa.

Kaista kiinni ja ikkuna irti

Uusien kuntosalilaitteiden asennus vilkkaan Hämeenpuiston kupeeseen ei ollut syksyllä mikään helppo urakka. Fysiolinen ammattimiesten toimesta kaikki sujui silti sujuvasti. Hämeenpuiston puolelta suljettiin yksi kaista sekä poistettiin yksi kadulle päin suunnatuista ikkunoista, josta tavarat nostettiin sisään kurottajalla. Vanhoja laitteita vietiin yläkerran kautta pientä ramppia pitkin parkkihallin puolelle.

Yleensä näin isot asennukset ovat monen päivän juttuja, mutta ei tällä kertaa.
– Sali oli kokonaisuudessaan kiinni vain puolitoista päivää eli vain pahimman hässäkän ajan, Kyyhkynen painottaa.