Loviisan Gym24 – Parasta palvelua kohtuulliseen hintaan

15 000 asukkaan Loviisaan avattiin lokakuussa 2015 uusi kuntosali, Gym24, joka on varustettu Matrixin Versa -sarjan laitteilla sekä gym80-laitteilla. Avara ja valoisa kuntosali tarjoaa mahtavat puitteet jokaiselle treenaajalle kaikista eri ikäryhmistä. Vuoden jokaisena päivänä 24/7 auki oleva kuntosali tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen

– Tarjoamme parasta palvelua, parhailla laitteilla ja kohtuullisen hintaan, Gym24 yrittäjä André Leino kiteyttää
kuntosalinsa pähkinänkuoreen.
– Salillamme kaikki on uutta ja hienoa ja laitteet ovat parhaat mahdolliset, mutta olemme täällä ehdottomasti ennen kaikkea ihmisiä
varten. Hyvä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu on meille kaikkein tärkein asia, André jatkaa

Gym24 on nopeasti löytänyt asiakaskuntansa ja tavoitteiden mukaisesti kuntosalista on muotoutunut kaiken kansan paikka. Käyttäjäkunta koostuu tasaisesti kaikista ikäryhmistä ja sukupuolijakauma on myös tasainen.
– Laitteisto palvelee käyttäjiämme todella hyvin; Matrixin Versa -sarja sopii erityisesti kaikentasoisille treenaajille. Asiakkailta on tullut todella paljon positiivista palautetta laitteista, André kertoo.

Kuntosalilta löytyy Matrixin Versa-sarjan lisäksi gym80-laitteita sekä iso valikoima vapaita painoja. Loviisalaiset ovat myös löytäneet tarjonnasta myös Fustra-harjoittelun, joka on suuressa suosiossa esimerkiksi niska-hartiaseudun ja selän ongelmien hoidossa.

– Fysiolinen kanssa yhteistyö on sujunut kaikin puolin loistavasti. Huoltopalvelu toimii niinkin hyvin, että sattumalta huoltoasemalla törmäsin Fysiolinen huoltomieheen ja sanoin tarvitsevani yhden osan. Osa lähetettiin minulle postitse seuraavalla viikolla. Kiitokset Fysiolinen Anssille hyvästä palvelusta, André lähettää terveisiä.