Karjaan Alexia Gym – palvelua ja laatua rohkealla otteella!

Karjaalle syyskuussa 2016 avattu Alexia Gym erottuu taatusti edukseen laadukkaalla ja huippumodernilla kokonaisuudella. Salilta löytyy mm. Matrixin Magnum Double Mega Rack ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan kustomoitu monitoimitalja-asema Matrix 5-stack, jotka mahdollistavat todella monipuolisen harjoittelun.

– Matrixin laitteet olivat minulle entuudestaan tuttuja ja suunnittelun lähtökohtana oli rakentaa kokonaisuus, joka mahdollistaa kattavan toiminnallisen harjoittelun laadukkailla laitteilla, Alexandra Lundmark Alexia Gymiltä kertaa salin suunnitteluvaihetta.
Salilta löytyy kattava valikoima aerobisia laitteita, mm. juoksumattoja, crosstrainer, sisäsoutulaite ja sisäpyörä, joka mahdollistaa pyöräilyn virtuaaliympäristössä. Erillisessä liikuntatilassa järjestetään pienryhmäharjoittelua ja muuna aikana se on kuntosaliasiakkaiden vapaassa käytössä.

Tuloksia toiminnallisen harjoittelun avulla

Suunnitteluvaiheessa lähtökohtana oli, että karjaalaisille haluttiin rohkeasti tarjota kokonaan uudenlainen harjoitteluelämys. Kun sopiva tila liikuntakeskukselle löytyi, sen kalustamista suunniteltiin tilaan modernin toiminta-ajatuksen pohjalta yhteistyössä Fysiolinen kanssa. Lopputuloksena saatiin uudenaikainen, kompaktissa tilassa oleva monipuolinen liikuntakeskus tämän päivän laatutietoiselle liikkujalle. Jotta sekä ohjaajat että asiakkaat saavat upeasta kokonaisuudesta kaiken irti, asiantunteva koulutus oli toteutuksessa avainasemassa.
Yhteistyössä FAF:in kouluttaja Timo Niemen kanssa Alexia Gym suunnitteli toiminnallisen liikunnan tuntimallit tilaan ja laitteistoon parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi käytiin läpi toiminnallisen harjoittelun liikepankkia sekä wattipohjaisen sisäpyöräilyn ideologiaa.

Liikunta-ala tarvitsee rohkeaa yrittäjyyttä

Alexia Gymin alku näyttää todella lupaavalta; asiakkaat ovat löytäneet sekä kuntosalin että pienryhmät. Asiakkaat osaavat arvostaa laadukkaita laitteita ja niistä onkin saatu paljon kehuja. Alexia Gym on loistava esimerkki rohkeasta ja ennakkoluulottomasta tavasta tarttua pienen  paikkakunnan asukkaiden liikuttamisen haasteisiin. Fysiolinella on ollut ilo olla mukana toteuttamassa hanketta yhdessä ennakkoluulottoman ja ajan hermolla olevan yrittäjän kanssa!