Hotellivieraiden toiveet kuntosalista toteutuivat - Original Sokos Hotel Presidentti

Original Sokos Hotel Presidentin uusi kuntosali otettiin käyttöön joulukuussa. Hotellilla oli takana pitkä remontti, ja oman kuntosalin rakentaminen oli luonteva osa uudistusta.

Hotellipäällikkö Juha Sundqvistin mukaan kuntosalin puuttuminen oli selkeä puute. Vieraat joutuivat aikaisemmin lähtemään ulkopuoliselle sopimussalille treenaamaan. Asiakkailta tuli selkeä toive saman rakennuksen sisällä olevasta treenipaikasta. Oma kuntosali vahvistaa myös hotellin imagoa.

– Nykyään on oletus, että hotellista löytyy kuntosali, minkä vuoksi se päätettiin hankkia.

Kuntosalilaitteiden toimittajaksi valittiin Fysioline hyvän maineen perusteella. Fysioline on tehnyt yhteistyötä myös muiden saman ketjun hotellien kanssa, mikä vahvisti valintaa luotettavasta laitetoimittajasta.

Sujuvaa yhteistyötä

Sopiva tila kuntosalille löytyi rakennuksesta vapautuneesta noin sataneliöisestä toimistotilasta. Kuntosalin suunnitteluvaiheessa tehtiin tiivistä yhteistyötä Fysiolinen kanssa. Tärkeää oli huomioida käytettävissä oleva tila laitevalintoja tehdessä.

– Fysiolinelta tuli selkeä näkemys, että mitä tämän kokoisessa hotellikuntosalissa pitää olla. Fysiolinelta oltiin ahkerasti yhteydessä ja esiteltiin vaihtoehtoja monipuolisesti. Luotimme heidän näkemykseensä.

Sundqvistin mukaan hotellivieraat ovat olleet tyytyväisiä kuntosaliin ja sen laitteisiin.

– Palaute on ollut hyvin innostunutta. Asiakkaiden ei enää tarvitse lähteä kävelemään räntäsateeseen mennäkseen treenaamaan.