Fysiolinen asennustiimi kerää kiitosta nopeasta ja joustavasta asennusaikataulusta

Fysiolinen asennustiimi huolehtii tilattujen kuntosalilaitteiden toimittamisesta ja paikoilleen asentamisesta tilattuun kohteeseen. Fysiolinella on kaksi asentajaa, ja asennuskeikkoja on noin kahdesta neljään viikossa, keskimäärin siis reilu sata vuodessa.

Asennuskohteet ovat hyvin erilaisia: suuret kuntokeskukset, taloyhtiöt, paloasemat, puolustusvoimat, opetuslaitokset, liikuntahallit jne. Kuntosalilaitteiden lisäksi asentajat voivat hoitaa asiakkaan tilauksesta salisiirtoja paikasta toiseen. Myös erilaisten lattiapinnoitteiden asentaminen on yleistä:
– Erääseen kohteeseen asensimme yli 300 neliön edestä kumimattoja.

Asiakkailta tulee asentajakaksikon Teron ja Artturin mukaan eniten kiitosta nopeasta ja joustavasta asennusaikataulusta:
– Tarvittaessa tehdään pitkiäkin päiviä, jotta aikataulu pitää.

Asennuskeikat kestävät parista tunnista kolmeen päivään tilauksesta riippuen. Erillisiä rahtipalveluita ei tarvita, koska Fysiolinella on oma kuljetuskalusto, mikä onkin nopeuttanut huomattavasti koko prosessia. Asentajia varataan tarkoituksenmukainen määrä jokaiselle asennuskeikalle. Mikäli kohde on iso, mukaan lähtee useampi asentaja, jotta asentamisvaihe ei kestä kohtuuttoman pitkään. Aikataulua nopeuttaa myös joidenkin kuntosalilaitteiden esikokoaminen varastolla ennen toimittamista.

Sekä Artturi että Tero ovat vakuuttuneita koko asennusporukan työjäljestä.
– Työt tehdään niin, ettei hävetä lähteä pois, ja että kehtaa moikata asiakasta, kun nähdään.