Sipoon Syke liikuttaa koko perhettä!

Sipoon Syke vietti avajaisiaan lokakuussa ja toimitusjohtaja Jeanette Broman on syystäkin ylpeä: hänen uutuuttaan hohtava liikuntakeskus tarjoaa hienot puitteet kaiken tasoisille ja -ikäisille liikkujille.

Kun palaamme ajassa hieman taaksepäin, löydämme intohimoisen liikuntaalan ammattilaisen, jolla oli unelma.
– Tein yli kymmenen vuotta töitä ryhmäliikuntaohjaajana, ja myöhemmin kouluttauduin myös personal traineriksi. Pitkäaikainen haave omasta kuntosalista alkoi konkretisoitua vuosi sitten syksyllä, jolloin aloimme yhtiökumppanini Anton Isakssonin kanssa toteuttaa visiotamme, Jeanette
kertoo.

Visiona oli perustaa liikuntakeskus, joka liikuttaa koko perhettä vauvasta vaariin, ja jossa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja kotoisiksi. Sykkeen asiakaskuntaa ovatkin kaikki sipoolaiset: lapset, nuoret, työikäiset ja seniorit sekä kaiken tasoiset liikkujat aloittelijoista aktiiviliikkujiin. Perheen pienimmille löytyy omat tuntinsa temppuradoista satujoogaan ja eläkeläisille on räätälöity liikuntaryhmät, joissa huomioidaan ikääntymisen tuomat muutokset.

Kokonaisvaltaista palvelua

Kuntosali on varustettu mm. Matrixin aerobisilla laitteilla ja gym80 painopakka- ja vipuvarsilaitteilla. Salilta löytyvät myös mm. uusi S-Drive juoksumatto sekä gym80 Iron Qube -räkki, joka mahdollistaa monipuolisen toiminnallisen harjoittelun. – Tomi Fysiolineltä soitti viime syksynä, kun salin suunnitteluvaihe oli käynnissä ja siitä puhelusta yhteistyö lähti käyntiin. Hyvä että soitti, koska olemme enemmän kuin tyytyväisiä upean kokonaisuuden lisäksi mukavaan ja toimivaan asiakaspalveluun, Jeanette kertoo.

Fysioline tarjosi laitteiden lisäksi myös konsultointiapua, koulutusta sekä huoltopalvelut. Koulutuksia henkilökunnalle järjestettiin mm. toiminnalliseen harjoitteluun, sisäpyöräilyyn, WrangeShop-tuotteiden myyntiin sekä tietenkin laitteiden käyttöön ja päivittäishuoltoon. Fysiolinelle on toimittajana tärkeää, että asiakkaan liiketoiminta saadaan jouhevasti käyntiin, ja sitä voidaan myös jatkossa kehittää
yhdessä.

Gym80 ja Matrix olivat minulle entuudestaan tuttuja, ja olemme todella tyytyväisiä valittuihin laitteisiin, myös niiden ulkonäköön. Salia katsoessa tuntuu, että herään varmaan pian jostain unesta, Jeanette hehkuttaa. Ja syystä – liikuntakeskus on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, jossa on huomioitu kaiken tasoiset liikkujat. Sipoolaiset ovat saaneet kylälle mahtavan olohuoneen!