Rahoitus

Rahoituspalvelut – Joustava tapa tehdä uusia investointeja

Tarjoamme joustavaa rahoituspalvelua kauttamme tehtäviin laitehankintoihin. Pääsääntöisesti rahoitusmuotona on rahoitusleasing, mutta lyhempiin maksuaikoihin tarjoamme myös osamaksusopimuksia. Uutena vaihtoehtona tarjoamme investointituotteisiin tapauskohtaisesti myös laitepalvelua.

Rahoitusleasing
Rahoitusleasing on joustava vaihtoehto, mikäli et halua sitoa pääomaa laitteiden hankintaan ja omistamiseen. Käytännössä rahoitusleasing tarkoittaa laitteiden pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla kiinteällä vuokralla ja vuokra-ajalla. Leasing antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti ja joustavasti muuttuviin tilanteisiin sekä helpottaa budjetointia ja rahoituksen suunnittelua. Hankittavat laiteet toimivat rahoituksen vakuutena eikä muita vakuuksia pääsääntöisesti tarvita.
Rahoitusaika vaihtelee tarpeen ja rahoituskohteen mukaan ja on tyypillisesti 2-5 vuotta. Leasingsopimuksen päättyessä voit vaihtaa uusiin laitteisiin. Saat myös lunastusoikeuden rahoitettuihin laitteisiin sopimuskauden päättyessä.

Laitepalvelu
Laitepalvelussa et maksa laitteen omistamisesta vaan käytöstä. Me huolehdimme loput. Kiinteä kuukausikustannus sisältää kaiken asennuksista huoltoihin ja koulutuksiin. Laitepalvelun avulla laitekanta on säädettävissä ja on siten aina ajantasainen ja vastaa tarvetta. Pidämme huolen myös henkilökunnan osaamisesta säännöllisillä koulutuksilla. Laitepalvelu on vaivaton vaihtoehto, jossa kustannukset pysyvät kuukaudesta toiseen samana.

Miksi leasing tai laitepalvelu?
– Nopeuttaa ja helpottaa laitehankintaprosessia
– Helpottaa rahoitussuunnittelua ja budjetointia
– Ei sido pääomaa
– Laitekanta pysyy ajan tasalla

Kysy lisää yrityksellesi sopivimmista rahoitusvaihtoehdoista: info@fysioline.fi tai puh. (03) 2350 700