Avoin työpaikka: Ostaja

OSTAJA – haemme sinua avainpelaajaksemme hankintatiimiimme!

Haemme Fysioline Oy:lle kokenutta, dynaamista ja motivoitunutta ostajaa konsernin keskitettyyn hankintatiimiin, jonka keskeisenä työtehtävänä on strateginen ja operatiivinen osto ja kotiutuslogistiikka; käsittäen terveysteknologia-, liikunta- ja kuntosalituotteet sekä pharma- ja lääketuotannon raaka-aineet ja pakkaukset.

Strategisena ostajana olet vastuussa toimittajakentästä, joka mahdollistaa tuotteiden, raaka-aineiden ja pakkauksien asianmukaisen saatavuuden oikeanlaatuisina, oikeaan aikaan toimitettuina ja oikeilla kustannuksilla. Teet toimittajayhteistyötä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtäviisi kuuluu myös uusien toimittajien kartoittaminen ja sujuvan yhteistyön käynnistäminen.

Operatiiviset työtehtäväsi keskittyvät ostotoimintaan ja toimitusketjun hallintaan sekä toimittajien arviointiin. Ostajana vastaat sujuvasta tuotevirtauksesta sekä varastotasojen optimoinnista. Tuotehallinnasta ja nimikkeiden master datasta vastaaminen sekä kehittäminen yhdessä tiimin kanssa on osa tehtävääsi ja lisäksi hoidat mahdolliset toimittajareklamaatiot.

Organisaatiomme sisäisesti työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon, tuotekehityksen, asiakaspalvelun sekä myynnin kanssa. Toimit osana sisäistä auditointitiimiä ja osallistut ulkoisiin auditointeihin oman vastuualueesi osalta. Raportoit tehtävässä tuotanto- ja logistiikkapäällikölle ja työpaikkasi on Tampereen Lahdesjärvellä.

Sinulla on vankka kokemus kansainvälisestä hankinta- ja ostoprosessista, vahvat kaupalliset taidot sekä näyttöjä konkreettisista onnistumisista hankintojen ja ostojen parissa. Lähestyt asioita analyyttisesti ja ymmärrät kokonaiskustannusajattelun. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä, vastuullista ja proaktiivista lähestymistapaa sekä vahvoja yhteistyö- ja viestintätaitoja.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Tehtävä vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää MS Excelin tuntemusta muiden Office-sovellusten ja WMS ja ERP-järjestelmien tuntemuksen ohella. Toimimme vastuullisesti laatujärjestelmien mukaisesti, joten niiden tunteminen on edellytys työtehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä. Mielenkiintoisen tehtäväkentän asiantuntevassa, mutta rennossa työporukassa. Panostamme vahvaan perehdytykseen ja kokenut tiimimme sekä laadukkaat työvälineet tukevat työtäsi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset työhyvinvointipalvelut. Joustava työaika tukee työn ja vapaa-ajan yhdistämistä ja merkityksellinen työ pitää motivaatiosi yllä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Tero Ojaniemi 040 554 8005. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit hankintatiimiin sopiva persoona ja mitkä ovat vahvuutesi ostajana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen yhteistyökumppanimme Adeccon haun kautta 9.6.2024 mennessä. Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä ja lähde mukaan uudelle uralle!

https://recruitment.adecco.fi/jobs/4536174-ostaja-fysioline-oy-lle?ID=TS-FI-80F21326-F97B-4678-B8CB-AB4CF916518C