Tervetuloa tutustumaan AlterG painokevennysharjoitteluun 7.11.


ESPOOSSA KÄYTÖSSÄ EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA HUIPPU-URHEILIJOIDEN NOPEUSHARJOITTELUUN JA VAMMOJEN JÄLKEISEEN KUNTOUTUKSEEN


Tervetuloa tutustumaan AlterG PRO painokevennysharjoitteluun ti 7.11. klo 14.00-15.30 Fressi Espoonlahteen, Espoonlahdenkuja 3!


Aitajuoksija Jere Haapalainen

Tilaisuudessa laitteella harjoittelee aitajuoksija Jere Haapalainen. 19-vuotias Jere on yleisurheilun huippulupaus, joka voitti kesällä 2023 nuorten EM-kultaa 400m aitajuoksussa nuorten Suomen ennätysajalla 50,02 ja SM-kultaa Kalevan kisoissa.

Painokevennetty harjoittelu AlterG-laitteella
Painokevennetty harjoittelu vähentää fyysistä kuormitusta ja soveltuu erityisen hyvin erittäin intensiiviseen nopeusharjoitteluun sekä urheiluvammojen kuntouttamiseen. Painokevennys mahdollistaa ylivauhtisen harjoittelun, jonka tuloksellisuudesta on hyviä näyttöjä maailmalta. Esimerkiksi norjalaiset huippujuoksijat (mm. Karsten Warholm) sekä useat huippu-urheiluseurat käyttävät harjoittelussaan AlterG PRO:ta. Vammojen ja leikkausten jälkeen painokevennys mahdollistaa kuntoutuksen aikaisen aloittamisen turvallisesti ja tehokkaasti.

Patentoituun ilmanpaineteknologiaan perustuva AlterG PRO mahdollistaa kävely-, juoksu- ja tasapainoharjoittelun sekä eteen- että taaksepäin liikkuvalla matolla laajalla nopeusalueella. Yhden prosenttiyksikön välein säädettävä kevennys sekä reaaliaikainen videokuva takaavat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun.  
Lisätietoja laitteesta>>

 

OHJELMA

Aika: Tiistai 7.11.2023 klo 14.00-15.30
Paikka: Fressi Espoonlahti (Espoonlahdenkuja 3, Espoo)

14:00 Tervetuloa, Hannu Välikoski, Omistaja & Toimitusjohtaja Fysioline Fressi Oy ja Fysioline Oy

14:05 AlterG laite-esittely, Harri Laakso, Myyntitiimipäällikkö, Fysioline Oy

14:30 Laitedemo AlterG PRO
– Jere Haapalainen, aitajuoksija
– Leena Rosqvist, fysioterapeutti
15:00 Keskustelua ja mahdollisuus testata laitetta

15:30 Tilaisuus päättyy

 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään perjantaina 3.11. tämän linkin kautta.