Minnea-ravintolisäsarjassa jo 11 tuotetta

Fysioline Oy:n kotimainen Minnea -ravintolisäsarja lanseerattiin markkinoille vuosi sitten. Minnea-tuotesarja on vuoden mittaan kasvanut, ja sisältää nyt jo 11 tuotetta! Kaikissa tuotteissa on tarkoin mietityt ja selkeät koostumukset jokapäiväiseen tarpeeseen, ilman makeutus ja makuaineita. Minnea-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja niillä on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Minnea-tuotesarjasta löydät D-vitamiinia pienessä auringonkukkaöljykapselissa neljässä ei vahvuudessa: 20, 50, 100 ja 150 µg. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille suomalaisille talviaikaan. Saamme valtaosan D-vitamiinista auringonvalosta, jota ei ole syys-huhtikuussa riittävästi. D-vitamiini on tärkeä luuston kunnolle ja se tukee luontaista vastustuskykyämme.

Lisäksi Minnea-tuotesarjassa on saatavilla:

– Melatoniini-valmisteet pitkä- ja nopeavaikutteisina lyhentämään nukahtamisaikaa

– Vatsaystävällinen C-vitamiini vahvistamaan vastustuskykyä ja vireyttä

– Ubikinoni Q10 antamaan elinvoimaa ja energiaa

– Kalkki-valmiste luuston hyvinvointiin

– B12-vitamiini muistin ja vireyden tueksi

– Vahva biotiini ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia tukemaan

Minnea-ravintolisät ovat myynnissä vain apteekeissa. Tutustu tuotteisiin www.minnea.fi