Avoin työpaikka: Myyntipäällikkö

Haemme Terveys-myyntitiimiimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme henkilöä, jolla on näkemystä ja kokemusta kuntoutus- tai hyvinvointituotteiden tai – palvelujen myynnistä. Kuntoutusratkaisuiden myyntipäällikön päävastuu on ratkaisujen myynti yksityisen ja julkisen puolen toimijoille sekä asiakkuuksien kehittäminen ja johtaminen pitkällä tähtäimellä.

Haemme kuntoutus- ja terveys ympäristössä viihtyvää osaajaa, joka nauttii toimimisesta asiakasrajapinnassa ja on ratkaisukeskeinen asiakaspalvelija. Henkilöllä tulee olla vahva halu olla mukana kehittämässä ja modernisoimassa Suomen kuntoutusta, työkokemusta kuntoutus- tai terveysalan myynnistä ja lisäksi ihmisen anatomian ja fysiologian perusteet tulee olla hallussa.

Edellytämme tuloksekasta kokemusta myyntityöstä, asiakaspalveluhenkisyyttä, soveltuvaa pohjakoulutusta (terveys-, liikunta- tai kaupallinen ala), vahvaa neuvotteluosaamista sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista työotetta.

Työ on liikkuvaa, joten matkustusvalmiutta ja ajokortti tulee löytyä. Toimialuetta voidaan määritellä oikean henkilö löytyessä tilanteen mukaan. Työtä tehdään pääosin suomeksi, englannin kielen hallitseminen on välttämätöntä päämiesten kanssa käytävässä kommunikoinnissa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden työskennellä kasvavassa liiketoiminnassa, jossa omistajat ovat mukana päivittäisessä toiminnassa, mikä tekee yrityksestä ketterän ja päätöksenteosta erittäin nopeaa. Fysioline Oy tarjoaa sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja osaamisen kehittämismahdollisuudet sekä mukavan ja asiantuntevan asiakaskentän. Meillä saat erinomaiset työhyvinvointipalvelut, joustavat työajat ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta hakua hoitava Miia Backman 040 351 6787, miia.backman@adecco.fi.