Fysioline laajentaa uuteen liiketoiminta-alueeseen

Yrityskauppatiedote 20.6.2022

Fysioline Oy on 31.5.2022 tehdyllä sopimuksella hankkinut Terveyskaista Oy:n koko osakekannan.

Terveyskaista Oy on puhtaasti kotimaisten ravintolisien perinteikäs tuotekehittäjä ja markkinoija. Yrityksen tuotteet valmistetaan Suomessa tehtaissa, joissa täyttyvät tiukimmat laatustandardit, ja jälleenmyyjinä toimivat apteekit ja terveyskaupat. Terveyskaista edistää suomalaisten hyvinvointia ja kantaa vastuuta sen säilymisestä myös tulevaisuudessa.

Fysioline ja Terveyskaista jakavat liiketoiminnassaan samat suomalaisten hyvinvointia edistävät arvot. Yrityskauppa antaa Terveyskaistalle lisää vahvuuksia vastata tulevaisuuden kasvavaan kysyntään ja avaa Fysiolinelle kokonaan uuden liiketoiminta-alueen.

Terveyskaista Oy jatkaa nykyistä liiketoimintaa itsenäisenä yrityksenä kumppaneidensa kanssa. Myös henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.


Lisätiedot:

Terveyskaista Oy / tj Mika Rantanen 0500 603 997, mika.rantanen@terveyskaista.fi
Fysioline Oy / tj Hannu Välikoski 0400 415 831, hannu.valikoski@fysioline.fi