Rekrytoimme: Lääketehtaan vastuunalainen johtaja

Haemme nyt sinua LÄÄKETEHTAAN VASTUUNALAINEN JOHTAJA (QP)

Olemme käynnistämässä lääkevalmistusta Tampereen toimitiloissa ja haemme yritykseemme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen uuteen positioon. Haettavalta henkilöltä edellytetään valmiudet toimia lääketehtaan vastuunalaisena johtajana sekä omaa QP-oikeudet tai valmiuksia hankkia oikeus kohtuullisessa ajassa.

Tehtävät ja vastuualueet:

Lääketehtaan vastuunalaisena johtajana vastaat tehtaamme toiminnan lain- ja GMP:n mukaisuudesta valmistettavien tuotteiden osalta ja olet siten päävastuussa tulevan lääketehtaan kaikista toiminnoista, joilla on vaikutusta yrityksemme tuotteiden ja toiminnan laatuun sekä laatuvaatimuksiin. Olet olennaisessa roolissa jo lääketuotantomme käynnistysvaiheessa, kuten esimerkiksi valmistusprosessien suunnittelussa ja validoinneissa, tilojen ja laitteiden kvalifioinneissa ja näihin liittyvän dokumentaation koostamisessa ja viimeistelyssä yhdessä tiimin kanssa. QP:n tehtävässä vastaat henkilökohtaisesti siitä, että tuotteemme on valmistettu ja analysoitu GMP:n ja myyntilupadokumentaation mukaisesti sekä vastaat lääke-erien hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Toimit laadunvarmistusosaston esihenkilönä, vastaten osaston toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtävässäsi teet tiiviisti yhteistyötä myös myyntilupa-, tuotekehitys- ja lääketurvatiimien kanssa. Tehtävässä et suinkaan joudu toimimaan yksin, vaan sinulla on vahvasti tukenasi asiantuntijoita, yrityksen johto sekä koulutettu henkilökunta.

Tarjolla on rooli, jossa on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan luomaan uutta ja mahdollisuutta päästä vaikuttamaan uuden lääketehtaan prosesseihin alusta alkaen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ja osaamisesi kehittämismahdollisuuden. Meillä saat lisäksi työhyvinvointipalvelut, liukuvan työajan, työtilat Tampereen Lahdesjärvellä ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 17.6.2022 mennessä.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.