Laadukkaat LIFAair hengityssuojaimet nyt Fysiolinelta!

LIFAair LM991 on suodattava hengityssuojain, joka suojaa käyttäjäänsä hengittämästä ilmaperäisesti tai pisaratartuntana leviäviä viruksia ja bakteereja. Suojaimen toimintaperiaatteen mukaisesti suojain asettuu tiiviisti käyttäjän kasvoja vasten, jolloin kaikki suojaimen käyttäjän hengittämä ilma suodattuu monikerroksisen suodatinmedian läpi.

LIFAair LM991 KN95 -hengityssuojaimen suodatustehokkuus on testattu Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä huhtikuussa 2020. Tulosten perusteella tutkittu hengityssuojain LM991 KN95 on standardissa SFSEN 149 esitetyn FFP3-luokan enimmäisläpäisyvaatimuksen (1 %) mukainen (taulukko 1). Hengityssuojainstandardin EN 149 enimmäisläpäisyvaatimus luokittain on: FFP1: max 20 %, FFP2: max 6 % ja FFP3: max 1 %.

Tuotteen koko: One-size (S) (tuote voi olla pieni isokokoisille miehille, tuote istuu parhaiten naisille ja lapsille). Tuote on valmistettu Lifa Airin Kiinan tehtaalla.

Hengityssuojaimet myydään 10kpl erissä.
Hinta 10kpl 52,82€ (alv.0%)

Tutustu tuotteeseen tarkemmin verkkokaupan puolella.