Avoin työpaikka: Testaus- ja diagnostiikkaratkaisujen myyntipäällikkö

 

 

Haemme Terveys-myyntitiimiin
TESTAUS- JA DIAGNOSTIIKKARATKAISUJEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöjä hyvinvoinnin palvelujen tai tuotteiden myynnistä tai tuottamisesta Suomessa tai kansainvälisesti. Testaus- ja diagnostiikkaratkaisujen myyntipäällikön päävastuu on ratkaisujen myynti yksityisen ja julkisen puolen toimijoille sekä asiakkuuksien kehittäminen ja johtaminen pitkällä tähtäimellä.

Haemme terveys- ja liikunta-alan ympäristössä viihtyvää ammattilaista, joka nauttii toimimisesta asiakasrajapinnassa ja on ratkaisukeskeinen asiakaspalvelija. Odotamme soveltuvaa pohjakoulutusta (liikunta-, terveys- tai kaupallinen ala), asiakaspalveluhenkisyyttä, vahvaa neuvotteluosaamista sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista työotetta. Työ on liikkuvaa toimialueen ollessa koko Suomi, joten matkustusvalmiutta ja ajokortti tulee löytyä. Työtä tehdään suomeksi ja englanniksi, mutta myös ruotsin ja saksan kielen osaamista arvostamme.

Työkokemus terveys- tai liikunta-alalta palvelu tai myyntipuolelta katsotaan eduksi, lisäksi ihmisen anatomian ja fysiologian perusteet tulee olla hallussa. IT-ympäristöjen ymmärrys katsotaan eduksi ja yleinen kiinnostus teknologiaan helpottaa työssä menestymistä.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden työskennellä kasvavassa liiketoiminnassa, jossa omistajat ovat mukana päivittäisessä toiminnassa, mikä tekee yrityksestä ketterän ja päätöksenteosta erittäin nopeaa. Fysioline Oy tarjoaa sinulle kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja osaamisen kehittämismahdollisuudet. Meillä saat erinomaiset työhyvinvointipalvelut, joustavat työajat ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula p. 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.2.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi.

 

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Fysioline Oy toimii monipuolisesti liikunnan, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin alueilla. Fysioline tarjoaa asiakkailleen kuntosali- ja kuntoutuksen väline- ja tarvikeratkaisuja maailman johtavimmilta toimittajilta. Oma huolto-organisaatiomme varmistaa laitteiden toimivuuden ja käyttöturvallisuuden. Yhtiö valmistaa, myy ja markkinoi medical device -luokiteltuja tuotteita. Fysioline Oy konsernin liikevaihto tilikaudella 2019 oli 27 M€ ja henkilöstö on noin 100. Toimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Saksassa sekä vientitoimintaa yli 40 maahan. www.fysioline.fi
Fysioline Oy tunnetaan omasta ICE POWER® tuotemerkistä sekä edustamistamme tuotemerkeistä kuten Hocoma, Thera-Trainer, h/p/cosmos, Matrix, gym80. Palveluumme kuuluvat myynti, koulutus, asennus sekä huolto. Avainsanojamme ovat hyvä asiakaspalvelu ja kumppanuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.