Kävelyrobotteihin tutustumispäivä medialle Laitilassa 14.1.

Mediakutsu: Kävelyrobotin avulla pyörätuolista omille jaloille – Tervetuloa tutustumaan kävelyrobotteihin ja niiden avulla kävelyä uudelleen opetteleviin kuntoutujiin

Robotiikka on kuntoutuksen arkea Laitilan Terveyskodissa. Huipputeknologian avulla kuntoutetaan mm. nuoria takaisin mielekkääseen arkeen. Kutsumme median tutustumaan kahteen erilaiseen kävelyrobottiin sekä kahteen robotin avulla kuntoutuvaan nuoreen kuntoutujaan Laitilan terveyskotiin ma 14.1.2019 klo 12.-13.00!

Kuntoutujat:

Teemu Tenhunen on entinen jääkiekkoilija, joka runsas vuosi sitten halvaantui HPK:n A-junioreiden pelissä törmättyään päin laitaa ja käy nyt säännöllisesti Laitilassa kävelyrobotissa.

Emil Leskinen sai vakavan aivovamman liikenneonnettomuudessa vuonna 2015 ja joutui täysin avustettavaksi. Nyt Emil on kävelyrobotin avulla oppinut uudelleen kävelemään ja saanut toimintakykyään palautumaan.

 

Paikka ja aikataulu:

Maanantai 14.1.2019 Laitilan Terveyskoti, Sairaalantie 8, Laitila

klo 12.00 Tervetuloa ja alustus aiheeseen

klo 12.15 Kuntoutujat kävelyroboteissa

klo 12.45 Aikaa kuntoutujien ja asiantuntijoiden haastatteluille sekä kahvi & lounassämpylätarjoilu

 

Ilmoittautuminen:

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen oheisen linkin kautta https://www.webropolsurveys.com/S/1CF916DD343479DD.par viimeistään 11.1.2019.

 

Tilaisuus järjestetään Laitilan terveyskodin ja Fysioline Oy:n yhteistyönä.

Tervetuloa!